Våra produkter 

Med produkter ifrån NIBE kan du förse ditt hem med kyla, värme, ventilation & varmvatten – för ett behagligt inomhusklimat med låg inverkan på miljön. Genom att använda energi från lokala källor kan vi tillsammans skapa en mer hållbar framtid.

Luft/vatten

Genom att omvandla energin från utomhusluften, sänker du dina energikostnader på ett miljövänligt sätt.

Bergvärme

Bergvärmepump från NIBE förser du ditt hem med både värme, varmvatten och kyla i många år framöver.

Frånluft

Med en modern NIBE frånluftsvärmepump använder du inomhusluftens energi för att förse ditt hem med värme, varmvatten och ventilation.

Varmvattenberedare

Med snart 70 års erfarenhet av varmvattenberedare har NIBE rätt lösning för dig oavsett hur dina varmvattenbehov ser ut. 

Elpannor

Om du har ett mindre energibehov är en NIBE elpanna en bra och effektiv lösning. Kombinera den med en värmepump för större effekt och mindre inverkan på miljön.

För större fastigheter

Vi levererar en lösning som möjliggör det totala effektbehovet för större fastigheter och med energibesparingen i fokus.

Fördelar med att välja en värmepump från NIBE

Hållbart

NIBES värmepumpar använder kraften från naturen för att ge låg miljöpåverkan. De är designade för att ge dig en energisnål vardag i många år framöver. Med S-serien kan du minska energiförbrukningen ännu mer, utan att tumma på komforten. Allt för att du ska få billigare, grönare och skönare värme.

Tryggt

Att ha NIBE som leverantör innebär en stor trygghet. Nibe är ett svenskt företag som har tillverkat hållbara klimatlösningar i snart 70 år. Det betyder produkter som är anpassade efter det nordiska klimatets utmaningar. För att garantera ett långt och bekymmersfritt ägande ingår 3 års garanti och 6 års trygghetsförsäkring i köpet, som du kan förlänga upp till 16 eller 18 år, beroende på val av värmepump.

enkelt

Vi är proffs på NIBE-installationer och kan hjälpa dig att göra ett snabbt och smidigt värmepumpsbyte, oavsett tidigare fabrikat. Vill du veta mer och få kontakt med oss så att du kan boka tid för ett hembesök och få en offert? Vi är experter svarar på dina frågor och hjälper dig vidare.