Välkommen till Värmespecialisten – Din pålitliga partner för värmepumpar och expertis i Kungsbacka!

Vi är ett familjeföretag som drivs av två bröder med en passion för att skapa behaglig inomhuskomfort och energieffektiva lösningar för våra kunder. Beläget i den charmiga staden Kungsbacka, som vi kallar hemma, har vi betjänat vårt samhälle i över 16 år och byggt upp en stark lokal närvaro.

Vår specialitet är installationer & reparationer av olika typer av värmepumpar i villor, lägenhetskomplex, industrilokaler, skolor, dagis, verkstäder m.m. Vi är stolta över att vara experter på det välkända märket NIBE. Vår erfarenhet och djupa kunskap om dessa system gör oss till det självklara valet när det kommer till att säkerställa en energieffektiv och bekväm uppvärmning och kylning för ditt hem.

Vi förstår att varje kund har unika behov och mål när det gäller sin värmepump, och vi är här för att skräddarsy lösningar som passar just dig. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativ service och produkter som ger dig en bekymmersfri upplevelse genom hela processen – från konsultation och installation till service och underhåll.

Som en lokal aktör i Kungsbacka är vårt rykte och kundnöjdhet av yttersta vikt för oss. Vi är stolta över vårt arbete och vår förmåga att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. När du väljer Värmespecialisten väljer du ett team av dedikerade proffs som är redo att ta hand om dina värmepumpsbehov.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa en mer bekväm och energieffektiv inomhusmiljö.


Vår personal

Glenn Enberg

Servicetekniker/Sälj
0300-43 05 50

info@varmespecialisten.se

Jhonny Enberg

Installatör
0300-43 05 50

info@varmespecialisten.se