Kundrecensioner

Ta oss inte för orden, lita på dina grannar

”Jag är mer än supernöjd med min erfarenhet med Värmespecialisten. Det känns som att de hade tänkt på varenda detalj. En extra varmvattenberedare var inkluderad för att säkerställa att vi hade tillgång till varmvatten medan de demonterade och installerade resten.

Resultatet blev en helt smärtfri process. Allt levererades i tid, så det fanns ingen onödig väntan.

Jag fick enastående information och vägledning under hela processen, vilket gjorde allt mycket mer begripligt.

Jag skulle varmt rekommendera Värmespecialisten till andra. De är extremt positiva och lösningsorienterade när det kommer till att lösa eventuella utmaningar under installationen. Jag kan verkligen inte vara nöjdare med mitt val att arbeta med dem.”


Martin C, Särö

Installation av Nibe VVB 325 & Nibe S2125 Luft / Vatten

”Jag tog kontakt med Värmespecialisten och de kom på ett hembesök. Jag måste säga att de är verkligen vettiga killar som har koll på läget. 

Installationen gick otroligt smidigt och kändes väldigt säker. De var noggranna med att skydda omgivningen i mitt hus genom att sätta upp skydd på golv, väggar och möbler. Det var verkligen uppmärksammat. 

Installatören var pedagogisk i sitt förklarande av systemet. Han tog sig tid att gå igenom allt med mig och gav mig instruktionsvideos som jag har haft nytta av. 

Sammantaget var min erfarenhet med Värmespecialisten både smidig och lärorik. Jag är väldigt nöjd med deras professionella och omtänksamma inställning.”

Roger D, Onsala

Installation av Nibe S1155 & VPB S200 Bergvärme / Varmvattentank

Resultatet blev en helt smärtfri process. Allt levererades i tid, så det fanns ingen onödig väntan.

Tidigare kämpade jag med att få upp värmen i bottenvåningen, men nu är det inte längre en utmaning med min nya Nibe F730. Värmespecialisten har gjort mitt hem bekvämare och väl rustat för vinterkylan. Allt gick smidigt och problemfritt från början till slut. De ansvarade även för bortforslingen av min gamla värmepump.

Jag kan verkligen säga att jag är otroligt nöjd med hela processen. De gick även ett steg längre genom att byta ut 2 regulatorer åt mig. Först började vi med 2st, men behovet ökade till totalt 8 då jag har äldre element. Det var en lättnad att få detta åtgärdat innan den riktiga vintern kom. 

Jag hade varmt rekommenderat värmespecialisten till andra. 


Lars W, Billdal

Installation av Nibe F730 – Frånluft

Måste säga att allting med denna installationen var toppen. En smidig och proffsig installation rakt igenom.

Glenn och killarna på värmespecialisten är verkligen super.

Kan inte säga något annat än att jag gärna rekommenderar dom till andra. 

Helen E, Kungsbacka

Installation av Nibe F730 – Frånluft